Wij zijn telefonisch bereikbaar. De showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Lees hier al onze maatregelen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar. De showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Lees hier al onze maatregelen.

Tweedehands bestelbus

Bent u op zoek naar een nieuwe bestelbus? Neem dan zeker de aanschaf van een tweedehands bestelbus in overweging! De aanschafprijs van een tweedehands bestelauto ligt namelijk een stuk lager ten opzichte van een nieuwe. Een nieuwe bestelbus schrijft de eerste jaren al veel af, dus bij een occasion is deze hoge afschrijving al gedaan. Bij Koppejan Auto’s vindt u luxe tweedehands bestelbussen van merken als Volkswagen, Mercedes en Renault, waarbij u het idee zult hebben in een nieuwe bus te rijden!

Soorten bestelbussen

Tegenwoordig zijn er veel verschillende bestelbussen op de Nederlandse wegen te vinden. Van groot tot klein en geschikt voor verschillende toepassingen. Bent u op zoek naar een kleine tweedehands bestelauto? Dan is de Volkswagen Caddy een goede optie. Deze auto beschikt over twee zitplaatsen en is voornamelijk bestemd voor het vervoeren van kleinere goederen.

Wanneer u op zoek bent naar een grotere bestelbus, is een Volkswagen Transporter een goede optie. Bij Koppejan Auto’s hebben we ons voornamelijk toegespitst op dit model, vanwege zijn veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. In ons aanbod vindt u diverse uitvoeringen van de Transporter, denk aan een enkele of dubbele cabine en een lange of korte uitvoering. Maar ook tweedehands bestelbussen van andere merken komt u met regelmaat tegen in ons aanbod. Stuk voor stuk rijk uitgerust.

Tweedehands bestelbus leasen

Bij Koppejan Auto’s is het tevens mogelijk een tweedehands bestelbus te leasen op basis van Financial Lease. Dit voorkomt dat u in één keer een grote investering moet doen. Maandelijks betaalt u een vast bedrag wat bestaat uit een aflossingsdeel en een deel rente. Hoe hoog dit bedrag is, hangt onder andere af van de looptijd van uw leasecontract. Dit kan variëren van minimaal 12 tot maximaal 60 maanden. De maandlasten kunt u verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom in te brengen.

Tweedehands bestelbus kopen bij Koppejan Auto’s

Bij Koppejan Auto’s bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van een luxe en degelijke tweedehands bestelbus. Bent u er nog niet uit welk merk of model bestelbus het beste bij u en uw situatie past? Dan helpen wij u vanzelfsprekend graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel ons op 0342 - 436 222. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Nijkerk om de bussen met eigen ogen te bekijken. Graag tot ziens!

NIEUWE OCCASIONS

Wij stellen het op prijs dat u voor een bezichtiging of proefrit telefonisch contact met ons opneemt, zo wordt u altijd persoonlijk geholpen.

Wat zeggen onze klanten?

10
Alle vragen zijn snel en naar tevredenheid beantwoord, contact verliep soepel.
10
Top bedrijf! Alles goed geregeld vriendelijk en aardig!
10
Gewoon een top zaak, snelle en correcte afhandeling , zowel van de aanschaf als de ingeruilde auto.
Koppejan Auto's wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 283 beoordelingen. Recensies van Koppejan Auto’s uit Voorthuizen

Direct contact? Bel ons op 0342-436222 of wij bellen u.

Naar boven Bedrijfsvideo