Renault Trafic occasion

Bent u op zoek naar een voordelige bestelwagen met veel laadruimte? Dan is de Renault Trafic wellicht ideaal voor u. De Renault Trafic is een veelzijdige bedrijfswagen en is tevens erg betrouwbaar. Zoekt u een Renault Trafic occasion? Bij Koppejan Auto’s hebben we vaak diverse Renault Trafic occasions op voorraad, hierdoor kunnen wij zorgen voor een snelle levering!


Uitvoeringen Renault Trafic occasion

De Renault Trafic occasion is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er Renault Trafic occasions beschikbaar met de keuze uit meerdere lengte- en hoogtevarianten. Ook hebben sommige Renault Trafic bedrijfswagens een dubbele cabine, dit is erg handig wanneer u zowel personen als goederen dient te vervoeren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfswagens. Zij denken graag met u mee wat betreft de mogelijkheden van een Renault Trafic occasion, passend bij uw situatie en specifieke wensen.

Voordelen Renault Trafic occasion

Doordat wij beschikken over de onderhoudshistorie van vrijwel al onze tweedehands bedrijfswagens, kunnen we u garanderen dat de bedrijfswagens naar behoren zijn onderhouden. Ook checken wij een tweedehands Renault Trafic altijd grondig van binnen en buiten, waar nodig wordt deze gewassen, gereinigd en gepoetst. Hierdoor zijn onze Renault Trafic occasions zo goed als nieuw en kunnen we u in ieder geval verzekeren van een betrouwbare bedrijfsauto. Tevens is de aankoop van een Renault Trafic occasion vaak veel voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe Renault Trafic. Wanneer u de aankoopprijs liever niet direct wilt betalen, is het bij Koppejan Auto’s ook mogelijk om een Renault Trafic te leasen.

Betrouwbare Renault Trafic occasion kopen bij Koppejan Auto’s

Heeft u interesse in een Renault Trafic occasion? Wij helpen u graag verder! U bent van harte welkom om ons aanbod te bekijken in onze showroom in Nijkerk. Heeft u een vraag over één van onze Renault Trafic occasions of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op via ons online contactformulier of bel naar 0342 - 436 222.

NIEUWE OCCASIONS

Wij stellen het op prijs dat u voor een bezichtiging of proefrit telefonisch contact met ons opneemt, zo wordt u altijd persoonlijk geholpen.

Wat zeggen onze klanten?

24-11-2021
Gijs uit Barneveld
10
Mensen hebben verstand van zaken, en je wordt er vriendelijk geholpen wat ik zeer belangrijk vind.
16-11-2021
Lars uit Beesel
10
Na een zoektocht naar een luxere bedrijfsbus bij Koppjan uitgekomen. Uistekend geholpen en schitterende presentatie van bedrijfswagens.
15-11-2021
Bas uit Apeldoorn
10
Top bedrijf met een prachtige showroom.Super geholpen door Sander, geen typische verkoop praat maar gewoon eerlijk en direct.Je weet gewoon direct
Koppejan Auto's wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 424 beoordelingen. Recensies van Koppejan Auto’s uit Nijkerk

Direct contact? Bel ons op 0342-436222 of wij bellen u.

Naar boven Bedrijfsvideo