Gebruikte bedrijfswagens

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfswagen, kan het zeker interessant zijn om eens naar een gebruikte bedrijfswagen te kijken! Een jong gebruikte bedrijfswagen heeft namelijk veel voordelen. Het is niet voor niets dat veel bedrijven op zoek zijn naar een nette gebruikte bedrijfswagen. Koppejan Auto’s is specialist op het gebied van luxe gebruikte bedrijfswagens, wij kunnen u helpen met het vinden van een bedrijfswagen die perfect bij u past.

Voordelen van een gebruikte bedrijfsauto

Een groot voordeel van een gebruikte bedrijfsauto ten opzichte van een nieuwe bedrijfsauto is dat de aanschafprijs van een gebruikte bedrijfsauto een stuk lager ligt. Als u namelijk een nieuwe bedrijfsauto koopt, schrijft deze verhouding de eerste jaren het meeste af. Indien u een jong gebruikte bedrijfswagen koopt, is dus die eerste hoge afschrijving al gedaan. Dit merkt u vervolgens weer aan de lagere aanschafprijs.

Wat ook een voordeel is , is dat op een gebruikte bedrijfsauto een korte levertijd zit. In de meeste gevallen kunt u namelijk binnen een week al rijden in uw aangekochte bedrijfsauto. Bij nieuwe bedrijfsauto’s is het geen uitzondering dat de levertijd tot een paar maanden oploopt.

Soorten gebruikte bestelwagens

Het aanbod van gebruikte bestelwagens is erg groot! Bijna alle automerken hebben ook een speciale lijn voor bestelwagens. Zo bieden de meeste merken een ruime keus aan bestelwagens in verschillende modellen en uitvoeringen. Zo heb je bestelwagens in een lang of kort model en is er de keuze tussen een enkele of dubbele cabine. Maar ook qua uitrusting zijn er vele mogelijkheden!

Wanneer u op zoek bent naar een gebruikte bestelwagen, is het goed om eerst duidelijk te hebben waar u de bestelwagen voor gaat gebruiken. Wat wilt u gaan vervoeren? Gaat u de wagen alleen zakelijk gebruiken of ook privé? Hoeveel personen wilt u evt. kunnen vervoeren?

Wij helpen u graag verder om tot een juiste keuze te komen! Door onze uitgebreide ervaring met gebruikte bestelwagens kunnen wij u goed adviseren over de juiste gebruikte bestelwagen die bij u of uw bedrijf past.

Gebruikte bestelbus van Koppejan Auto’s

Wij hebben ons met name gericht op de gebruikte Volkswagen Transporter. De VW Transporter staat namelijk sinds jaar en dag bekend om zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en comfort. Wij hebben daarom altijd een ruim aanbod aan gebruikte Volkwagen Transporters staan, maar ook voor een gebruikte bestelbus van een ander merk kunt u bij ons terecht!

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een passende gebruikte bestelbus!

NIEUWE OCCASIONS

Wij stellen het op prijs dat u voor een bezichtiging of proefrit telefonisch contact met ons opneemt, zo wordt u altijd persoonlijk geholpen.

Naar boven Bedrijfsvideo