Dubbele cabine

Een bedrijfswagen met een dubbele cabine heeft een extra rij zitplaatsen. Ten opzichte van een bestelbus met een enkele cabine komen er maar liefst 3 zitplaatsen bij. De extra zitplaatsen zijn goedgekeurd volgens Europese normen en zijn ook standaard voorzien van veiligheidsgordels. Achter de drie extra zitplaatsen is een schot geplaatst en vanaf daar begint de laadruimte. Bestelbussen met een dubbele cabine zijn daardoor ook met een grijs kenteken beschikbaar. Bij Koppejan Auto's zijn we gespecialiseerd in luxe bedrijfswagens. Wij hebben dan ook een ruim aanbod met bedrijfswagens met luxe opties zoals lichtmetalen velgen, navigatie, lederen bekleding, vierwielaandrijving en parkeersensoren. Staat de perfecte occasion er voor u niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op om uw wensen kenbaar te maken. Wellicht kunnen wij u toch verder helpen!

VOLKSWAGEN TRANSPORTER

68377 km 2017 2.0TDI 150PK DSG-7 LED/XENON LANG DC 2X SCHUIFDEUR 68000KM

€ 29750,00

LEES MEER

VOLKSWAGEN CRAFTER

128256 km 2017 35 L3H3 2.0TDI 140PK NAVI CAMERA ZILVERGRIJS 2017

€ 22450,00

LEES MEER

VOLKSWAGEN CRAFTER

145868 km 2017 35 L3H3 2.0TDI 140PK ZILVER 2017 NAVI CAMERA ZILVER

€ 21950,00

LEES MEER

Praktische bedrijfswagens met dubbele cabine

Een bedrijfswagen met dubbele cabine is een praktische bus waarmee zowel personen als spullen vervoerd kunnen worden. Wilt u uw bedrijfswagen bijvoorbeeld in het weekend gebruiken om met uw gezin op pad te gaan, dan is een dubbele cabine enorm handig. Ook wanneer u regelmatig met meerdere personen naar een klus moet, is dit type auto uitermate geschikt. Heeft u extra ruimte nodig, dan kiest u bovendien voor een verlengde wielbasis. In dit geval is er meer beenruimte aanwezig in de cabine én is de laadruimte ook iets groter.

Bus met dubbele cabine bij Koppejan Auto's

Wanneer u een bus met dubbele cabine zoekt waarmee u comfortabel vele kilometers kunt maken, dan bent u bij Koppejan Auto's aan het juiste adres. Onze voorraad bestaat voornamelijk uit auto's van het type Volkswagen Transporter, waaronder veel mét dubbele cabine. Deze busjes hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en zijn geschikt om moeiteloos vele duizenden kilometers mee te maken. Bovendien zijn de occasions uit onze voorraad vaak uitgerust met zaken als navigatie en parkeersensoren, die u het leven makkelijker maken.

Wat zeggen onze klanten?

10
de aankoop was perfect geregeld
10
Prima mee te praten en denken goed mee, ook erg snel geleverd.
10
Onder de indruk hoe een gebruikte wagen 'zo goed als nieuw' wordt afgeleverd.
Koppejan Auto's wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.0 uit 10 op basis van beoordelingen. Recensies van Koppejan Auto’s uit Voorthuizen

Direct contact? Bel ons op 0342-436222 of wij bellen u.

Naar boven Bedrijfsvideo