Financiering

Het (gedeeltelijk) financiering van een nieuwe auto is mogelijk bij Koppejan Auto’s. Wij verzorgen uw volledige of gedeeltelijke financiering! Welke lening voor u een verstandige keuze is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Er zijn diverse soorten leningen om uw auto te financieren. Wij doen u graag een financieringsvoorstel. Wanneer u graag snel een financieringsvoorstel wilt hebben, dan ontvangen wij graag van u:

  • kopie van een geldig rijbewijs of paspoort
  • kopie uitreksel van KvK
  • kopie bankpas

Car cleaning

Uw auto weer in showroomstaat? Dat is mogelijk in onze professionele poetsruimte. U kunt bij ons terecht voor het totaal reconditioneren van personen- en bedrijfsauto’s voor zowel particulieren als bedrijven. Na een poetsbeurt bij Koppejan Car Cleaning glimt uw auto als nieuw.

Werkplaats

Totale onderhoud verzorgen van de door u bij ons aangeschafte occasion.

NIEUWE OCCASIONS

Wij stellen het op prijs dat u voor een bezichtiging of proefrit telefonisch contact met ons opneemt, zo wordt u altijd persoonlijk geholpen.

Wat zeggen onze klanten?

9.0
Aardig en toch zakelijk. Ze waren bereid een speciale constructie toe te passen m.b.t. Invoer, keuring invalidenvervoerregeling (mooi scrabble woord)
9.0
ZOEK NIET VERDER !!Super service , vriendelijk en HET adres voor een goede bedrijfsauto zowel nieuw als occasion.Alle zaken als inruil, oude
9.3
Mooie occasions. Nette en goede service. Als klant wordt je goed geholpen en er wordt met je mee gedacht.
Koppejan Auto's wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8 uit 10 op basis van 247 beoordelingen. Recensies van Koppejan Auto’s uit Voorthuizen

Direct contact? Bel ons op 0342-436222 of wij bellen u.

Naar boven Bedrijfsvideo