Bestelbus kopen

Wie regelmatig op de weg zit, merkt dat er In Nederland ontzettend veel bestelbussen rondrijden. Dit zijn bussen die met name bedoeld zijn om goederen mee te vervoeren. Dit type auto's heb je in allerlei soorten en maten, waardoor er op dit vlak tal van mogelijkheden zijn!

Voordat u een bestelbus wilt gaan kopen, is het daarom goed om helder te hebben waar u de bus precies voor wilt gaan gebruiken. Wat wilt u bijvoorbeeld gaan vervoeren? Gaat u het vervoersmiddel zakelijk- of ook privé gebruiken en hoeveel personen moeten er in de bus vervoerd kunnen worden?

Soorten bestelbussen

Diverse automerken hebben een ruim assortiment met bestelbussen, zodat u altijd iets kunt vinden wat bij uw wensen past. Het merk Volkswagen heeft bijvoorbeeld een ruim aanbod dat varieert van klein naar groot.

De kleinere modellen worden hierbij vaak bestelwagen of bestelauto genoemd. Een voorbeeld van een kleinere bestelwagen is de Volkswagen Caddy. Bij dit model kunnen maximaal 2 personen in de bestelwagen zitten en deze is bedoeld voor het vervoeren van kleinere goederen.

Een voorbeeld van een grotere bestelbus is de Volkswagen Transporter. Dit model bestaat in allerlei varianten. Bijvoorbeeld met een enkele of dubbele cabine, in een korte of lange uitvoering en met een achterklep of deuren aan de achterzijde. Bestelbussen zijn met name geschikt voor het vervoeren van grotere goederen. Wanneer u van plan bent om uw bus ook privé te gaan gebruiken, dan kan een bedrijfswagen met dubbele cabine een uitkomst zijn. Veelal zijn de Volkswagen Transporters met dubbele cabine bijvoorbeeld rijk uitgerust zodat ze hetzelfde comfort en de luxe hebben als bij een luxe personenauto het geval is.

Tweedehands bestelbus?!

De kop is er af zoals het in de volksmond wordt genoemd. Een tweedehands auto is een stuk voordeliger in de aanschaf dan een vergelijkbare nieuwe bus. In de eerste jaren wordt er namelijk in verhouding het meest afgeschreven op een auto. Een tweedehands busje is daarom vaak een stuk voordeliger dan een nieuwe. Om u een optimale prijs-/kwaliteitverhouding te bieden hebben wij ons daarom gespecialiseerd in luxe, tweedehands bedrijfswagens.

Occasion van Koppejan Auto’s

We hebben ons toegespitst op de tweedehands bestelbussen van Volkswagen en dan vooral het type Volkswagen Transporter. Deze staat namelijk al jaren bekend om zijn uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben hier dan ook diverse modellen en uitvoeringen van op voorraad. Maar ook voor een bestelbus occasions van een ander merk kunt u bij ons terecht.

Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een passende occasion! Door onze specialisatie in de VW Transporter en onze uitgebreide ervaring met bestelbussen kunnen wij u goed adviseren over een bus die perfect bij u past.

Graag tot ziens bij Koppejan Auto’s!

NIEUWE OCCASIONS

Wij stellen het op prijs dat u voor een bezichtiging of proefrit telefonisch contact met ons opneemt, zo wordt u altijd persoonlijk geholpen.

Naar boven Bedrijfsvideo