Bedrijfsbus leasen

Het aanschaffen van een bedrijfsbus is voor veel ondernemers een relatief grote uitgave. Door een bus te leasen hoeft u deze uitgave niet in één keer te doen. Het grote voordeel hiervan is dat u uw werkkapitaal behoudt. U betaalt namelijk maandelijks een afgesproken bedrag voor de auto en hoeft geen grote investering vooraf te doen. Leasen wordt met name zakelijk gedaan, maar ook het privé leasen van een bus is bij ons mogelijk.

Een bedrijfsbus leasen; hoe werkt het?

Er bestaan verschillende vormen van leasen. Wij werken vooral met financial lease. Dit is één van de meest voorkomende vormen van leasen. Een groot voordeel van deze vorm van leasen is dat u, in tegenstelling tot andere vormen van leasen, bij financial lease economisch eigenaar van het vervoersmiddel wordt. De leasemaatschappij financiert de auto en deze wordt door u in termijnen afbetaald. Omdat u economisch eigenaar van de auto wordt, kunt u de bus opnemen op de balans. U kunt dan profiteren van een aantal fiscale voordelen, zoals btw teruggave, fiscale afschrijving en investeringsaftrek.

U heeft de keuze uit twee financieringsvormen bij financial lease; één met een vaste looptijd en rente en één met een variabele looptijd en rente. De meest gekozen vorm is degene met een vaste looptijd en rente, hierbij weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt dan een vast bedrag per maand en dit bedrag is opgebouwd uit een rentedeel en een aflossingsdeel. Bij financial lease bent u zelf verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering en het onderhoud.

Het te betalen maandbedrag voor het leasen van uw bedrijfsbus is o.a. afhankelijk van de looptijd die u kiest. Deze kan variëren van minimaal 12 tot maximaal 60 maanden. Het te betalen maandbedrag kan wat verlaagd worden door een aanbetaling te doen of een slotsom in te brengen.

Bedrijfsbus leasen bij Koppejan Auto’s!

Als u een bedrijfsbus wilt leasen, bent u bij Koppejan Auto’s aan het juiste adres! Wij hebben altijd een ruim aanbod jonge en exclusieve bedrijfsbussen staan. We hebben ons met name gericht op de Volkswagen Transporter, maar ook voor andere merken kunt u bij ons terecht!

Door onze ruime ervaring en goede contacten met verschillende leasemaatschappijen kunnen we altijd een passende financiering voor u vinden. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over leasen, wij helpen u graag verder!

NIEUWE OCCASIONS

Wij stellen het op prijs dat u voor een bezichtiging of proefrit telefonisch contact met ons opneemt, zo wordt u altijd persoonlijk geholpen.

Naar boven Bedrijfsvideo