Let op! Wij zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus.

Let op! Wij zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus.

Bedrijfsbus leasen

De aanschaf van een bedrijfsbus is voor veel ondernemers een grote uitgave. Besluit u echter om te gaan leasen, dan is het niet nodig om het gehele bedrag in één keer te betalen. Het grote voordeel hierbij is dat u uw werkkapitaal te allen tijde blijft behouden. U betaalt het afgesproken bedrag gewoonweg maandelijks en daarmee is de last van het doen van een grote investering weggenomen. Leasen wordt veelal zakelijk gedaan, maar ook voor het privé leasen van een bus kunt u bij ons terecht.

Een bedrijfsbus leasen; hoe werkt het?

Er zijn verschillende vormen van leasen, waarbij Koppejan Auto’s vooral werkt met de vorm financial lease. Deze veel voorkomende leasevorm heeft als voordeel dat u zelf economisch eigenaar wordt van de bus. De auto wordt door de leasemaatschappij gefinancierd en vervolgens betaalt u hen in termijnen af. Daarnaast kunt u als economisch eigenaar de kosten voor de bus op de balans opnemen. Dit heeft weer als voordeel dat u kunt profiteren van verschillende fiscale voordelen, denk aan: fiscale afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggave.

Bij financial lease kunt u kiezen uit twee soorten financieringsvormen. Bij de ene vorm geldt een vaste looptijd met een vaste rente en bij de andere vorm is er sprake van een variabele looptijd met een variabele rente. Als het om deze twee vormen gaat, kiezen de meeste mensen voor een vaste looptijd en -rente, omdat hierbij erg overzichtelijk is wat u kunt verwachten. U betaalt dan een vast maandbedrag waar het rente- en het aflossingsdeel samen in zijn verwerkt. Daarbij blijft u zelf verantwoordelijk voor de verzekering, het onderhoud en de wegenbelasting.

Het te betalen maandbedrag hangt van een aantal factoren af, zoals de looptijd waar u voor kiest. Zo kunt u kiezen voor een looptijd van minimaal 12 maanden tot maximaal 60 maanden. U kunt vooraf ook een aanbetaling doen om uw maandelijkse te betalen bedrag te verminderen. Dit kunt u ook doen door een slotsom in te brengen.

Bedrijfsbus leasen bij Koppejan Auto’s

Wilt u graag een bedrijfsbus leasen? Dan bent u bij Koppejan Auto’s aan het juiste adres! Ons aanbod is ruim en u kunt bij ons terecht voor zeer exclusieve modellen. De Volkswagen Transporter is onze specialiteit, maar ook voor andere merken en modellen kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen Caddy, Mercedes Vito en Rentaul Trafic.

Doordat wij met verschillende leasemaatschappijen samenwerken, kunnen wij u altijd een passende financiering bieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

NIEUWE OCCASIONS

Wij stellen het op prijs dat u voor een bezichtiging of proefrit telefonisch contact met ons opneemt, zo wordt u altijd persoonlijk geholpen.

Wat zeggen onze klanten?

10
Super net bedrijf.Goede service De bestelwagens staan er blinkend bij.Denkt met de klant mee.En ze komen hun afspraken na.Echt een aanraderDe
9.0
GOED EN DESKUNDIG GEHOLPEN. ALLES WAS BINNEN 48 UUR GEREGELD.
10
Zeer deskundige begeleiding
Koppejan Auto's wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8 uit 10 op basis van 262 beoordelingen. Recensies van Koppejan Auto’s uit Voorthuizen

Direct contact? Bel ons op 0342-436222 of wij bellen u.

Naar boven Bedrijfsvideo