Wij zijn telefonisch bereikbaar. De showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Lees hier al onze maatregelen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar. De showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Lees hier al onze maatregelen.

Bedrijfsauto occasions

Bent u op zoek naar een andere auto voor uw bedrijf? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar een bedrijfsauto occasion! Een tweedehands auto voor uw bedrijf kan namelijk zeer voordelig uitpakken. Wij zetten daarom graag een aantal voordelen van bedrijfsauto occasions voor u op een rij!

Voordelen van bedrijfsauto occasions

Het is niet voor niets dat veel bedrijven op zoek zijn naar een occasion. Er zijn namelijk een aantal grote voordelen ten opzichte van de aanschaf of lease van een nieuwe bedrijfsauto. Een belangrijk voordeel is bijvoorbeeld dat de prijzen van een occasion in verhouding veel lager liggen dan die van eenzelfde nieuwe bedrijfsauto. Dit komt omdat er in de eerste jaren verhoudingsgewijs het meest wordt afgeschreven op een bedrijfsauto. Die eerste hoge afschrijving is bij een bedrijfsauto occasion dus al gedaan.

Daarnaast zijn occasions over het algemeen snel beschikbaar, bedrijfsauto occasions zijn hierbij geen uitzondering. Omdat de auto’s op voorraad zijn, kunt u vaak al binnen een week over uw nieuwe bedrijfsvoertuig beschikken. Bij de bestelling van een nieuwe auto lopen de levertijden soms op tot enkele maanden. Een beperkte keuze is bovendien geen argument meer voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto, want ook bij bedrijfsauto occasions is de keuze enorm. Ook wanneer u specifieke wensen heeft kan Koppejan Auto’s u daarom in de meeste gevallen prima van dienst zijn.

Het is bovendien goed om te weten dat u een occasion ook gewoon kunt leasen. Dit is vooral interessant voor ondernemers die hun liquiditeit wensen te behouden. Bij lease hoeft u het aankoopbedrag namelijk niet in één keer te voldoen, maar spreekt u vooraf een vast aantal maandelijkse termijnen af. U wordt wel gelijk economisch eigenaar van de auto, waardoor u gewoon kunt profiteren van zaken als BTW-teruggave, investeringsaftrek en fiscale afschrijving.

Bedrijfsauto occasions van Koppejan Auto's!

Koppejan Auto’s is uw specialist als het om luxe bedrijfsauto occasions gaat. Ons wagenpark bestaat voornamelijk uit bedrijfsauto’s van het type Volkswagen Transporter. Meestal zijn deze auto’s luxe uitgerust met bijvoorbeeld navigatie, lederen bekleding en parkeersensoren. De Volkswagen Transporter is bovendien comfortabel, betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit. Zoekt u een bedrijfsauto van een ander merk? Zoals een Opel Vivaro of een Renault Trafic? Geen enkel probleem, door ons grote netwerk kunnen wij altijd een geschikte auto voor u zoeken.

Als het gaat om financial lease, dan hebben wij samenwerkingen met diverse leasemaatschappijen en kunnen wij samen met u een passende financiering uitkiezen. Een groot deel van onze auto’s gaat weg op basis van een leaseovereenkomst, waardoor we ruime ervaring hebben op dit gebied.

Neem gerust contact met ons op of kom langs om onze bedrijfsauto occasions te bekijken, wij helpen u graag persoonlijk verder!

NIEUWE OCCASIONS

Wij stellen het op prijs dat u voor een bezichtiging of proefrit telefonisch contact met ons opneemt, zo wordt u altijd persoonlijk geholpen.

Wat zeggen onze klanten?

10
Alle vragen zijn snel en naar tevredenheid beantwoord, contact verliep soepel.
10
Top bedrijf! Alles goed geregeld vriendelijk en aardig!
10
Gewoon een top zaak, snelle en correcte afhandeling , zowel van de aanschaf als de ingeruilde auto.
Koppejan Auto's wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 283 beoordelingen. Recensies van Koppejan Auto’s uit Voorthuizen

Direct contact? Bel ons op 0342-436222 of wij bellen u.

Naar boven Bedrijfsvideo